2011. november 12., szombat

Latogatas, bucsubuli es pizzazas

Az utobbi ket napban surun törtentek esemenyek. Elöször is az otthoni karmesterunktöl kaptunk csutörtökön delutan egy sms-t, hogy itt van Helsinkiben, meglatogat minket hogy vagyunk es ha van kedvunk hozza mutatna egy-ket erdekes helyet. Fel ora alatt el is keszultunk, mar a kikötöben vart minket. Nagyon örultunk a magyar szonak! Par perc beszelgetes utan autoba ultunk. Elöször egy hangszereszhez mentunk, mivel a cselloja most lett kesz. Ö kiprobalta a hangszeret, mi meg nezelödtunk a kiallitott hatalmas kinalatbol.






Aztan ellatogattunk egy sziklatemplomba...


Aztan termeszetesen bementuk a Sibelius Akademiara is :)


Mivel Helsinkiben delutan 4-kor kezdunk jatszani, nem sok idönk volt. A rövid latogatas vegen kaptunk egy forro kavet es egy fankot.


Aztan rohantunk vissza dolgozni. A hajo tele volt zeneszekkel mert valami talalkozora mentek Stockholma. Ezt a 9. emeleti folyoson kaptam el :)
                                      

Aznap estere volt megbeszelve a bucsubuli. Nem tudom miert csutörtökre, de talan azert hogy a hetvegi tömegre mar normalisan ki tudjuk magunkat pihenni. Az esti buveszshow utan kezdödött a tancosok szinpad mögötti öltözöjeben. Mindenki azt vitte amit szeretett. En egy uveg pezsgöt vittem. Volt meg ragcsalnivalo is, sajtok, gyumölcs, csoki, mogyi meg amit meg a kajaldaban talaltunk...

 Ezker es Mama Jo(Josette)
 Katja
Szasinka,Szasa,Katja,Mama Jo,Andrej
 Gustav es Szasinka(ök itt a hajon habarodtak egymasba meg a nyaron)
 Mama Jo, akit imadok :) Es persze mindenki mas is
Richard, akit szinten imadok es mindenki mas is.Ök az a ket ember aki mellett nem lehet ugy elmenni hogy ne mosolyodna el az ember. Mindig tele van energiaval es jokedvvel. Ez a legfontossabb amit itt a hajon tanultam: a pozitiv enegia!Köszönöm Richard es Josette!!!

 Banantelefon :)
 Anita,Andrej,Gonzalo(ö is buvesz),Fruzsi,Mama Jo,en,Richard,Vanya es Szasinka
 Katita megprobalja elkapni a szajaval a mogyorot
 ...nem nagyon ment neki. Vagy csak Szasinka celoz rosszul :)

 Szasinka majdnem belefer egy szatyorba :)
 Egyre többen leszunk...az öltözöben mar nem fertunk el.
Igy felmentunk a 12. emeletre...a folyosora.
Ekkor meg csatlakozott hozzank az uj zenekarnak ket tagja. A zenekar Angliabol jött es nagyon jok!
Balra a zenekarbol Hugh, aki gitaros, jobbra Hayley, aki az enekes.  
Itt talan hajnali 5 lehetett, az esti buli utan jolesett a korai reggeli :)
Masnap Giuseppe javaslatara elmentunk egy közös pizzazasra. 1 orara beszeltuk meg az indulast. A pizzazo eleg közel volt a kikötöhöz,kb. 10 percet setaltunk.
 Összesen 16-an mentunk



 Nocsak-nocsak :)
 Giuseppe, The Victims(a zenekar) es Anita
 Isteni finom volt! Vekony tesztas,ropogos de nem szaraz!

Jol belaktunk, a tarsasag is nagyon jo volt. Mindenki jol erezte magat!


1 megjegyzés:

  1. Na jó ha már meg volt a búcsú buli akkor haza is jöhettek a nyaralásról, és dolgozhattok kicsit helyettünk. Mert mi meg halálra dolgozzuk itthon magunkat!! Egyébként a bulin mit búcsúztattatok?? Mert mi itthon úgy hallottuk hogy minden estétek így telt :) Akkor nektek minden este búcsú buli volt :)))) Üdv: A

    VálaszTörlés